Aktuální zprávy z klubu
čt 11.4.2024 | Klub

Unikátní grafiky z play off? Aukce výjimečných obrazů dnes vrcholí

Mountfield HK vstoupil do vrcholu sezony 2023/24 s jasným cílem – svou energií uštvat protivníka a ulovit co nejvíc zápasů. Tomuto plánu odpovídaly také vizuály, kterými se před každým utkáním prezentoval na sociálních sítích. Ústředním motivem se stal lev jakožto symbol klubu i města Hradce Králové. Vše je o detailech. A tento projekt nebyl výjimkou. Pozorní fanoušci si mohli všimnout stejných výrazů hráčů i lvů, cedulky na závodišti, polevy v klubových barvách soupeře, pozměněného textu na komínu Paramo nebo hradeckého graffiti na pardubickém území. A nyní tyto grafiky – přenesené na umělecké plátno – putují do aukce, která končí již dnes.

Síla. Chytrost. Hbitost. Strategie. Spolupráce. Hlavní atributy, které potřebuje lví smečka k úspěšnému lovu. Zároveň atributy, jež je nutné mít k tomu, abyste v play off vyřadili soupeře. Přesně tím se Mountfield HK prezentoval i na sociálních sítích.

Osm povedených grafik, jejichž autorem je grafik Jan Štokman, vystupující pod jménem 11 Graphics, jenž kromě Mountfieldu HK připravuje vizuály například pro Tipsport extraligu nebo další soutěže, které postupně vznikly, sklidily ve virtuálním prostředí mezi hradeckými fanoušky i širší hokejovou veřejností velký úspěch a zájem. Nyní proto byly v limitované edici přeneseny na plátno, každá ve dvou provedeních.

Vždy jeden originál zamířil skrze aukci mezi hokejové nadšence a sběratele, ta odstartovala v pondělí 1. dubna na aukčním portálu GotAuthentic. Klub následně může zajistit podepsání obrazu nejlepším hráčem daného zápasu.

Aukce unikátních obrazů z play off

Aukce osmi grafik končí ve čtvrtek 11. dubna 2024 postupně od 18:00 – každá aukce má tedy svůj přesný konec, nicméně každý příhoz v poslední minutě přidává dalších šedesát sekund navíc. Můžete si rovněž dopředu nastavit vaší nabídnutou částku a systém jí pak pohlídá za vás. V okamžiku, kdy někdo další přihodí, systém vždy (až do vašeho limitu) přihodí automaticky korunu navíc. Můžete tedy vyhrát a přitom nemusíte u internetu trávit dlouhé minuty.

Po skončení aukce je třeba, aby úspěšní dražitelé označili, jestli budou mít zájem o osobní odběr obrazu na sekretariátu klubu, jenž je zdarma, nebo jestli preferují zaslat vydražený obraz skrze doručovatelskou společnost. Pokud si fanoušci vyberou zaslání na svou adresu, klub zabalí obraz tak, aby se žádným způsobem nezničil, a odešle jej kurýrem společnosti DPD. Pokud se noví majitelé obrazu ihned po aukci rozhodnou, jakým způsobem dres obdrží, pomohou tak případné zásilky rychleji připravit a odbavit.

Pořiďte si unikátní památku na play off 2024!