Fanoušci
ne 7.8.2022 | Klub

I letos vyberou dresy fanoušci! K dispozici mají 3 varianty

Extraligové dresy? Mezi hokejovými fanoušky vždy velmi oblíbené a diskutované téma. A ti hradečtí budou moci podruhé zvolit jejich podobu! Vloni se pro vítězný návrh vyslovila takřka tisícovka z nich, letos se do hodnocení zapojí bezpochyby neméně početná porota. Který ze tří návrhů uspěje? To bude jasné ve středu 10. srpna ve 20:00, kdy bude hlasování na Facebooku ukončeno.

V průběhu loňské letní pauzy dostali hradečtí fanoušci poprvé příležitost rozhodnout o tom, jaké dresy bude mít jejich oblíbený klub v Tipsport extralize. A stejnou možnost mají taky pro ročník 2022/23! V něm ale došlo v rámci nejvyšší soutěže k prohození obou variant – doma budou týmy oblékat světlou variantu, venku tmavou.

Tak jak je u Mountfieldu HK zvykem, na výsostném místě v podobě hrudi bude opět klubový znak, který doplňují loga obou akcionářů – město Hradec Králové vpředu a Mountfield vzadu. Ani tentokrát nechybí kluboví i extraligoví partneři, jmenovka nad číslem a pro lepší identifikaci hráčů také číslo na přední straně. To vše v klubových barvách. Tím je ale podobnost jednotlivých trikotů u konce.

První varianta navazuje na verzi z loňského hlasování, kdy dres s doplňkovými zlatými pruhy a královskými korunkami skončil v hlasování na pomyslné stříbrné pozici. Druhá varianta nabízí zase tmavou sadu v oblíbené červené barvě. Třetí varianta přináší trojici tenkých linek na trikotu i štulpnách.

Který dres vás zaujal nejvíce? To můžete vyjádřit svým hlasem=lajkem na facebookové stránce Mountfieldu HK. Hlasování probíhá do středy 10. srpna 20:00.

Jako platné hlasy se počítají pouze "lajky" v podobě palců. Po vybrání vítězné varianty se může finální podoba dresu ještě mírně změnit, a to zejména s ohledem na reklamní plnění partnerů klubu.

Varianta č. 1

Varianta č. 2

Varianta č. 3