Aktuální zprávy z klubu
pá 26.1.2018 | CAIHP

Extraligoví hokejisté dají za každou branku 100 korun na sledge hokej

Všichni hráči Tipsport extraligy se v rozjetém ročníku 2017/18 rozhodli pro skvělý čin. Za každou branku, která v jakémkoliv zápase naší nejvyšší soutěže padne, věnují 100 korun na podporu České sledge hokejové asociace. Ale pozor, i v zápasech, které by skončily fotbalovou remízou 0:0, nezůstanou sledge hokejisté bez podpory. Postarají se o ni brankáři, kteří za každou nulu zaplatí také 100 korun.

Od startu sezony padlo už 1559 branek a bylo vychytáno 58 čistých kont. Tedy 155 900,- za vstřelené branky a 5 800,- díky neprůstřelným brankářům. Mezi největší podpůrce se tak řadí zejména nejlepší extraligoví střelci v čele s Tomášem Mertlem a Martinem Růžičkou a z řad brankářů samozřejmě Patrik Rybár s Branislavem Konrádem.

O projektu

Projekt s názvem Pojedeme v tom spolu?! vznikl ve spolupráci České asociace hokejistů a České sledge hokejové asociace s marketingovou podporou BPA a všech týmů české Tipsport extraligy pod záštitou Českého svazu ledního hokeje.

Projekt spočívá v podpoře České sledge hokejové asociace, která zastupuje osm týmů v celé České republice a má pod svými křídly přes sto handicapovaných hráčů. Jsou to lidé, ke kterým se v jednu chvíli štěstí otočilo zády, a dnes již bohužel nejsou schopni hrát klasický lední hokej. Hrají tak sledge hokej, jedinou formu hokeje pro vozíčkáře. V Čechách se tento sport hraje již 17 let.

Do akce se mohou zapojit jak firmy, tak zaměstnanci i jiné subjekty či jedinci. Stačí si vybrat oblíbený hokejový tým a za každý gól, který tento tým vstřelí, pak poslat 100 Kč na určený bankovní účet jako podporu sledge hokeje.

K celé akci vznikla také videoreportáž, ve které se dozvíte veškeré detaily.

Další informace naleznete na následujících stránkách:

pojedemevtomspolu.cz
CAIHP.cz
csha.cz
BPA.cz
ČSLH.cz